Jul 23, 2021, 5:31 PM

Бие 

  Poetry
153 0 0

                                                              бие сърце и
                                                      прозирно се на̀да на
                                                            любвеграмада

 

                                                           блъска сърце и
                                                      неспирно се на̀да на
                                                            любвенаслада

 

                                                           буйства сърце и
                                                       всемирно се на̀да на
                                                             любвеотрада

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??