Apr 4, 2012, 9:43 AM

Бих желала... 

  Poetry » Love
697 0 3

 

 

Аз бих желала да те целуна,

да те почувствам за миг само.

Бих желала да те прегърна,

да се спра на твоето рамо.

 

 

Желая да виждам твоите очи,

да се оглеждам плахо във тях.

Бих желала твоите мечти

да се сбъднат само за нас.

 

 

Аз бих желала сърцето ти,

гласа му да чувам сред тишина.

Бих желала душата ти

да ми дари капка от любовта.

 

 

Аз бих пожелала думи напевни,

които ще пея и след смъртта.

Този тон от любимите песни

да звучи и в мойта душа.

 

 

Бих желала богатство, но не и пари.

Искам само теб в този живот.

Щастие споделено ти ми дари,

дай ми и от твоята топла любов!

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??