Nov 25, 2009, 5:25 PM

Бижу 

  Poetry » Other
764 0 11

 

 БИЖУ

 

 

Как ме щлифова, нагажда

времето – ювелир неподкупен!

Ъгъл след ъгъл изглажда,

всяка стеничка – под лупа!

 

Ето в какво ме превърна!

Ето ме в целия блясък!

Мъничко лъскаво зърно,

люспа от топлия пясък...

 

 

 

 

 

 

*Пускам  отново единственото стихо, за което почти съжалявах , че го изтрих :)

© Нелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??