Apr 30, 2009, 7:05 PM

Било ли е? 

  Poetry » Love
982 0 2

Сънувах... Как едно мълчание 
се пръсна под горещите ни устни... 
Събудих се! Протестът се търкулна 
под безсилнопротестиращи ресници. 

И пърхаха клепачите, обречени 
на НЕлетене над разхвърляните листи. 
Внимателно ръцете ми подреждаха 
по пода разсъблечените мисли... 

Ти кротко спиш, а тъй ми е потребен 
 гласът ти да ме гушне в Нищото... 

© Миш All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??