На Маги
Рисуваш икони
с ангелската си душа.
Създаваш стихове
с нежност и доброта.
Даряваш ни всеки ден
с мигове на красота.
Ти си непресъхващ
извор на светлина.
Благословено е от Бог
сърцето ти-топлина.
Бъди винаги толкова
обичаща и добра.
Благодаря ти, че грееш
като ярка звезда.
© Васил Георгиев All rights reserved.