Feb 14, 2007, 1:10 AM

Благодаря 

  Poetry
1028 0 0
Благодаря на Господ, че ни срещна,
благодаря на всички природни сили,
които ни помогнаха да съберем смелост
и да се запознаем.

Много целувки изпращам на птичките, които винаги пеят на нашите срещи;
на слънцето, което неуморно свети над нас;
на студа, който ни кара да се гушим все по-силно;
на снежинките, които игриво закачат нослета;
на вятъра, който разрошва косите;
на луната, която напътства ни нощем.

Благодаря на всички, които
закрилят съдбите на влюбените!

© Кристина Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??