Nov 5, 2009, 2:07 PM

Благодаря ти, приятелко 

  Poetry » Love
3034 0 1

Благодаря ти, приятелко добра,
за това, че беше до мен.
Ти беше светлина
във всеки труден момент за мен.

Радвам се, че сърцето си за мен отвори,
че позволи да бъдем като сестри.
Толкова много липсваш ми, Рони,
как искам да сме заедно аз и ти.

Както лист по лист от дърво се рони,
така мечтая ден по ден.
Аз и ти, мила Рони,
да сме заедно, аз до теб, ти до мен.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Посвещението ти е много мило..., но мисля че можеш да поработиш още върху ритъма, заради цялостното звучене и римата също. Не е особено уместно да римуваш "мен" с "мен" и дори с "ден"... Поздрави! Дерзай!
Random works
: ??:??