May 5, 2013, 10:42 AM  

Благодатен огън 

  Poetry » Love
672 0 8

Изгори ме благодатен огън

от очи на самодива.

Нека да ме омагьосва,

че без нея никак не ме бива!


Бяла, нежна кожа ли целувам,

или някаква коприна?!

Боже, имам нужда от дъха ù,

както има нужда от комин камина!


Гледам как лудува тази дива самодива,

гледам и немея, как ще издържа до нея?!

Нощем все ме мами във съня да я прегръщам,

сутрин в ручея изчезва, а пък  аз за нея все лелея!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??