Jun 4, 2016, 11:56 PM

Благопожелания 

  Poetry » For kids
692 0 2

Както свети Слънцето чудесно в небесата -
нека да са топли, мили, слънчеви децата!...
Както скъпоценен мед събрали са пчелите -
тъй да си събирате храната и парите!...

 

Колкото са белите, красивите снежинки -
нека да си имате по толкова стотинки!...
Колкото са светлите звездици в небесата -
толкова искрици да блещукат и в сърцата!...

 

Колкото са наредени стоки на пазара,
нека има толкова любов, надежда, вяра!...
Колкото са дневните секунди за реклама,
толкова години да са живи татко, мама!...

 

Колкото неволи на Земята ни се раждат -
толкова приятели добри да ви обграждат!
Както са цветята чудни, свежи и красиви -
нека сте усмихнати, свободни, обичливи!...

 

Марин Тачков

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??