На всички цветя в сайта
Много по-светла е тази неделя,
всички празнуват с цветя пред иконата.
В храма свещеник тържествено пее,
църкви закрилници стават за молещи.
Ти си от многото с име на цвете.
Днес благослова ми ще те прегърне.
Нека от радост очите ти светят,
Бог нека, чиста, душата ти зърне.
Силна си! Имаш крила! Побеждавай
Здрава бъди и успявай във всичко!
Обич по пътя си смело раздавай!
Поздрав ти пращам със песен на птичка!
25.04.2021
© Мария Панайотова All rights reserved.