Mar 27, 2014, 5:54 PM

Благовещение 

  Poetry
404 0 0

    Благовещение

 

Днес е Благовец,

красив празник -

с него идва пролетта,

той носи радостта,

събужда се всяка земна твар,

щастието на земята е дар,

носи ни опрощение и благоговение,

отваря път към

добрината

и светлината.

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??