Jul 1, 2008, 6:07 PM

Блус в синьо 

  Poetry » Love
592 0 4
Salut, c'est encore moi
Salut, comment tu vas?

Повярвай, по гласа ще те позная!
А ти по зениците, и очите, и косите ми...
В дланите - притихнала омая
съдбовно в този танц ще скита.

И засиявам пак в прегръдка мека,
морето гали спомените сини.
Превземам стръмната пътека -
доверие, изграждано с години.

Суров е пясъкът и сипе клетви,
припомням си росата и... следи
в тревите, и... толкоз жертви,
и нежните ти слънчеви очи...

Родени в блясъка на огнените нощи,
превръщат се мечтите в прах.
По вятърни платна се носят, но още
и мъдростта и Себе си познаваме чрез тях.

И пак те вдишвам, съкровен...
е поривът ти, див като безкрая.
С мен си до болка откровен,
а аз се радвам... да се запознаем...

30.06.2008г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??