Искам да съм вятърът,
да вплитам пръстите си
в косите ти...
Искам да съм слънцето,
което гали сутрин
лицето ти...
Искам да съм аз дъждът,
да скрия от тъгата
сълзите ти...
Искам да съм завивката,
която, кат' сама си, вечер
те прегръща...
Искам да съм алкохолът,
да вляза в кръвта ти,
сърцето ти...
Искам да бъда аз всичко,
от коет' си лишена -
тя - Любовта...
© Иван All rights reserved.
да скрия от тъгата
сълзите ти..." - хубави стихове!