May 26, 2013, 8:02 PM

Блян 

  Poetry » Love
547 0 2
Спомени безкрайни чезнат в самота.
Тайните ни хиляди умират в празнина.
Времето изминало пада в тъмнина.
Красотата е изгубена, няма светлина.

Тайните ни спомени, самотни. . .
Временната красота и тази празнина.
Всичко там е. . .  Или беше?
В светлина и в тъмнина. . .

Само това остана, съжалявам. . .

А просто исках да те прегърна,
                              но не успях. . .

© Димитър Бекяров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??