Jan 14, 2020, 7:50 AM

Блян 

  Poetry
260 0 0

Дон Кихот, Санчо
Панса, Дулсинея и
Терèса — блян са,

 

свян
и Рàят призован са...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??