Съблечи ме с поглед...
докосни със устни...
изгори с дъха си...
и люби със мисли!...
Пожелай ме лудо...
нека съм в съня ти...
чувствай ме с дъха си...
ала мен ме няма!...
Аз няма да съм
само спомен скъп в твойто сърце!
Аз няма да съм
само чувство в миг откровен!
Виждай ме при себе си...
аз ще съм в сърцето ти...
Пожелай ме в утрото...
и въздишай в нощите...
Аз ще съм в очите ти...
ще се родя в сълзите ти...
и ще погаля устните...
за да умра в ръцете ти...
Аз няма да съм
само твоя във този живот!
Аз само ще съм
твоя болка, грях и любов!
Аз няма да съм
само твоя във този живот!
Аз само ще съм
твоя мисъл, блян и любов!
© Ася Стоянова All rights reserved.