Feb 21, 2010, 8:15 PM

Бог е любов 

  Poetry » For kids
931 0 0

Любовта на Бог е по-голяма
дори от любовта на мама.
Зове ни Той като баща
да станем Негови деца.
Да бъдем ний като Отца,
с любов в нашите сърца.

Бог жертва Своя Син дори
за нас и нашите души.
Той иска всички да спаси
и с вечност всеки да дари.
Чуй как сърцето ти трепти,
на Бог, дете, го подари!

 

от Грета Бабулкова

© Грета Бабулкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??