Jun 8, 2019, 9:15 AM

Бог е Любов и защото... 

  Poetry
186 0 1

„Бог е Любов“ и защото... 
или опит за разсъждение в рамка на „танка“ 
и чрез ритмика в почти на „танка“ рамка

 

 

„Бог е Любов“ и
защото на иврит е
„Бог“ -— „Йеховà“, а

 

„Любов“ — „Ахавà“ — сиреч
стих — „Йеховà — Ахавà“!

 

....................................................................

 

„Бог е Любов“ и
защото е „Бог“ на иврит
„Йеховà“, а

 

„Любов“ — „Ахавà“ — сиреч
стих — „Йеховà — Ахавà“!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Във всички религии Бог е създател и защитник на Любовта.
    Но защо в името на Бог се вършат престъпления?!
Random works
: ??:??