May 16, 2012, 4:37 PM

Богомолец 

  Poetry » Other
811 0 15

                  Богомолец

 

Рисувам в твоята стая,

приведена върху белия лист,

с очи уморени, с въглен чертая,

той пълзи наляво, надясно, като артист.

 

Накрая оформям фигура до прозорец,

 светлината в очите е чист живец,

и душата вътре дреме в богомолец.

 

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??