Aug 4, 2019, 7:40 AM

Боички 

  Poetry » Love
603 6 6

Намерил на пейката в парка
палитра с вълшебни боички,
Денят на шега нарисува
ята с оранжеви птички.
Зелено небето направи,
постави му слънчева точка,
дърветата в лилаво мацна, 
изля жълто в близката локва,
прозорците плисна със синьо,
градът пък, обагри в червено...
Помолих го теб да остави,
единствено бяла за мене.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??