Боже...
Боже, и днес възкръсна,
надежди да дариш...
Човешките беди, неволи,
с нас да споделиш...
Боже, светлината дай,
живота озари...
Път към избавление
на всеки намери...
Боже, обичта раздай,
сърцата ни стопли.
Доброто да царува,
днес и в бъдни дни.
© Лилия Нейкова All rights reserved.