Jul 25, 2005, 12:33 AM

Божествен полет 

  Poetry
1829 0 1
С ръце от рая - златни, нежни и красиви
галиш моите коси,
а усмивките свенливи
горят във моите мечти.

Криле ми даваш - окрилена
летя през облаци от розов цвят
и от ново чувство въодушевена,
очите ми от страст крещят.

Красив си - ангелски чаровен,
докосваш всяко мое сетиво
и ставам дяволски покорна
отразена в твоето око.

Ръка подай ми, ангел нежен,
да вървим и сред калта,
все чист, но и небрежен,
но винаги взел МОЯТА ръка.

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??