Feb 1, 2008, 3:21 PM

Божествена мелодия 

  Poetry » Phylosophy
904 0 12

Божествена мелодия се лее,

обгръща ме и свидно ме люлее,

приспива в мене сетивата изморени

и разнищва мислите ми разпилени.

 

 

Божествена мелодия във здрача

и чувствам,  че сега ще се разплача

от емоцията душевно окрилена,

издига се и мир намирам в нея.

 

 

И звуците разнищват тишината,

и бавно приласкават пипалата

на тревогата будно стаена

и страхът ме отблъсква смирена.

 

 

Очите затварям... затихвам,

прималяла... сама се усмихвам,

на силата покорила душата,

на ласката... на мелодията свята.

 

 

Божествена мелодия скрита

и с нея ангелски глас долита,

и шепне думи, нежни и потайни

и прималяла, аз потъвам в звездопад от тайни.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??