Една любов, тъй истинска и тъй свята,
една любов, доказана и преизказана.
Една любов неизмерима,
вечно пребъдваща и непроменима.
Божията любов е несравнима.
Любовта на моя Бог е сила,
извор непресъхващ
и вечно пребъдваш.
Божията любов е сила, без която не мога да премина.
Божията любов е вечна, просто трябва да го проумееш.
© Морела Морт All rights reserved.