Oct 10, 2015, 8:13 PM  

Бойко пред ТАСС 

  Poetry » Civilian
333 0 0

"Без вина" са виновни*,

че към Запада са покорни,

че само на думи са свободни -

те - политиците ни "родни".

Пред САЩ прекланят главици,

нищо, че от санкциите губим парици.

 

*Това са думи на самия Борисов във връзка със санкциите срещу Русия(като че тези санкции са от Марс, а не от него самия).

 

www.segabg.com/article.php?id=759664

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??