Sep 13, 2015, 2:52 PM  

Бойко тенисистът 

  Poetry » Humour
274 0 0

Бойко, тоз старец за милион,

стана по тенис шампион.

И кат тоз Джокович на корта

няма друг във спорта.

Сет след сет печели -

Макенроу надмина - леле!

 

afera.bg/на-живо-по-пеевската-тв-бойко-играе.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??