May 31, 2008, 6:39 PM

Боли ни... Липсваш ни... Не заслужаваш... 

  Poetry
1581 0 10
Лъчезарна усмивка и весел нрав,
как ни липсваш в този час!
Вече теб те няма и остана неизлечима рана...
Беше ти един от нас... тихичък и кротичък в час...
Любимец на всеки,
с най-високи успехи...
Ще ни боли,
но дано на по-добро място си ти...
Ще има сълзи...
и тежки до болка спомени...
ЛИПСВАШ НИ...


Това е за едно момче, което почина... нелепо... заради лекарска грешка... липсваш ни!

© Веселина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??