Jul 21, 2015, 2:39 PM

Боли, толкова боли... 

  Poetry » Love
573 0 2

Липсата ти идва и отива. 

Като вълни.

Тази вечер аз се давя 

и боли, толкова боли...

 

Каза ми, че съм красива. 

Тогава се върни.

Опитвам се да те забравя, 

но боли, толкова боли...

 

Знам, че съм жива, 

но сърцето ми кърви 

и каквото да направя

ме боли, толкова боли...

 

Уж не бях влюбчива. 

Ти ме промени.

Сега не мога да се справя 

и боли, толкова боли...

 

В мираж се влюбих.

Разбираш ме, нали? 

Умът си загубих 

И сега боли, толкова боли...

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??