Sep 24, 2010, 9:52 PM

Болка 

  Poetry » Love
772 0 0

                         Болка

 

Когато те срещнах, сърцето ми

се сви, когато те срещнах, нещо

в мен потрепна - аз се влюбих,

пожелах те, имах те и те загубих.

 

Болката разкъсваше моето сърце,

така както никога преди, дори

не се обърна, остави ме сама с мъката

голяма. Остави ме сама с реалността,

с реалността жестока.

© Миглена Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??