Oct 16, 2010, 4:57 PM

Болка 

  Poetry » Love
619 0 0

Болка


Обичам те! - нима не вярваш, 

нима в чувствата ми се съмняваш.

Боли, когато знам, че мой не ще да бъдеш,

боли, щом далеч от мен си Ти,

но когато си с друга - не ме боли. 

Така е, аз зная - 

в любовта ми силна омраза няма.

Обичам те - това е то!

Примирих се, примири се и ТИ.

© Рени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??