Mar 22, 2016, 9:12 PM

Болка 

  Poetry » Civilian
271 0 4

                                                                         Болка

 

 

Живот, който не разбирам.

Живот на пепеляшки.

Времена, които аз презирам.

Времена грозни, сиромашки.

 

Болка предизвикана от времето.

Болка на родът и племето.

Надежда рухнала от злото,

не идва вяра за доброто.

 

Народ с превързана кесия....

Народ без вожд-- месия.

Безпътен и без гордост,

ще оживее ли в тази подлост?

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??