Nov 16, 2012, 1:29 PM

Болка 

  Poetry » Civilian
650 0 0

 

Хиляди изоставени деца

Насън които казват само

С измъчени  във плач лица

Носещата болка дума „мамо“

                                                                      

Те не познават свойта мама

Не знаят  нейното лице

За лека нощ милувка няма

От мамините галещи ръце

 

Оставени без ласка без утеха

В свят със ценности лъжливи

С обич и морал ли им отнехме

Правото да са щасливи

 

Каква душевна грозота

От любов ли стигнахме дотам

Това ли ражда днес света

Сведете погледите в СРАМ 

http://www.vbox7.com/play:e301338699

 

 

 

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??