Nov 14, 2015, 6:53 PM

Болка 

  Poetry » Love
242 0 0

Помирих се, че съм остаряла.

Повехнала и побеляла.

Процес биологичен.

Макар болезнен

и доста неприличен.

Но за теб ме заболя,

че ти си стигнал до предела.

Та нали от твоето сърце,

някога любов съм взела.

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??