Jun 23, 2007, 1:56 AM

Болка 

  Poetry
507 0 1
 

Когато нещо те боли

и то е тяло,

тогава дух не ти остава сякаш.

И викаш НЕГО,

за да ти ги вземе,

защото не знаеш кое от двете е по-болно.

Тогава пари ти дъхът,

езикът пиперлив е,

нараняващ,

най-близките,

защото други нямаш.

Защото искаш,

вярваш,

знаеш (смешно!),

че си двигателят на този свят

(уви, той само твой е!)...

И ето, болката се удвоява,

надежда и ... за ГОРЕ не остава...

© Калина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??