Jul 29, 2012, 3:09 PM

Болката 

  Poetry » Phylosophy
686 0 0

Паднах, болеше ме,

но радвам се на болката!

Че така живях

и оцелях.

Но сега, след

много битки и тъга,

дойде и радостта!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??