Jun 17, 2010, 5:22 PM

Болката 

  Poetry » Phylosophy
587 0 4

Голямата болка няма лице,

голямата болка е анонимна.

От нощите къса, от дните гребе,

а бряг няма, няма да има.

 

Голямата болка няма размер -

понякога в длан се събира.

Голямата болка е стреляне в цел,

която безцелно умира.

© Емилия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??