Mar 23, 2011, 8:59 PM

Болката не се облича в думи 

  Poetry
524 0 1
Болката не се облича в думи!
Какво очакваш да ти кажа?!
Май няма смисъл вече, чуй - 
повече боли от тишината.


Когато няма сълзи да изтичат,
когато няма повече мечти,
когато дните по празнота си приличат
и никой не иска да се промени.


А щом промяна се налага,
значи любовта ни спи
или истината да си кажем - 
по-скоро някой я уби!


Това е, празна съм отвътре.
Умирам бавно, ти умираш.
Започваме омраза да таим,
причина да обичаш не намираш.


Остава само глуха болка,
остават спомени, пресъхнали очи.
Това е то - картинка жалка...
остава и сърцето, но мълчи.

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??