Oct 21, 2007, 5:14 PM

БОРБА 

  Poetry
583 0 6

    БОРБА

Любов и искреност
потърсих във жесток морал,
с мечта се борих аз до смърт,
на дявола продадох
и едната си печал,
от Бог откраднах самота.


Любов, убий ме в огъня
на ерес от кинжал,
раздяла, ти кръвта проля.

Да, има Бог и Той е свят
в олтар, морал и блян.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??