Feb 1, 2006, 6:50 PM

БОРБА 

  Poetry
587 0 0



           БОРБА



Бори се със егото свое,
бори се със себе си ти.

На познанието гръб не обръщай,
опознавай, разбирай, учи.

Бори се със мързела смело,
дребнавостта на бунище хвърли.

Постепенно овладявай живота,
постоянството ще те крепи.

Бори се със егото свое,
бори се със себе си ти.

Когато достигнеш “нивото”,
назад не поглеждай дори.

След "Време" като осъзнаеш Живота,
със "Цялото" се събери!
                         14.11.98г./ 13.10.01г.

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??