С една жена сега аз водя борба,
която отиде си, отиде си и любовта.
Ако имало я е при нея или е било лъжа,
отиде си от мен така тя някога пожела.
И започна се една борба с бивша жена,
някога съпруг и съпруга, мъж и жена.
Сякаш при нас нямало я е любовта,
една жестока борба в живота и в съда.
А нашите деца ни гледаха с много тъга
и сълзи често виждах на техните лица.
За пустите пари и на хората алчността,
готови са на всичко, на всяка цена.
Нежелана от мен е тази безсмислена борба,
но с несправедливостта не мога да се примиря.
Обичам много мойте синове, моите мили деца,
за жалост много рядко ги виждам и много тъжа,
отмъщението на майка им, истината е това!
© Валентин Миленов All rights reserved.