6.12.2022 г., 16:07 ч.

Борба 

  Поезия » Философска, Гражданска
242 1 3
        Борба

 

С една жена сега аз водя борба,

която отиде си, отиде си и любовта.

Ако имало я е при нея или е било лъжа,

отиде си от мен така тя някога пожела.

 

И започна се една борба с бивша жена,

някога съпруг и съпруга, мъж и жена.

Сякаш при нас нямало я е любовта,

една жестока борба в живота и в съда.

 

А нашите деца ни гледаха с много тъга

и сълзи често  виждах на техните лица.

За пустите пари и на хората алчността,

готови са на всичко, на всяка цена.

 

Нежелана от мен е тази безсмислена борба,

но с несправедливостта не мога да се примиря.

Обичам много мойте синове, моите мили деца,

за жалост много рядко ги виждам и много тъжа,

отмъщението на майка им, истината е това!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??