Aug 8, 2023, 6:00 PM

Борбата 

  Poetry » Other
329 1 0

Нищо даром днес не идва, уви,

трябва да си го вземеш с борба!

Но не се предавай, напред върви,

само тъй ще е добра твоята съдба!

 

Почти цял живот ти се мъчиш,

но стоки, услуги да има е нужно!

Единственият път да сполучиш

е да си упорит, борбен труженик!

 

Без усилията, хора, щастие няма,

и то не на мястото работно сал!

Мъдрост е да осъзнаеш таз драма,

но тази мисъл предизвиква и жал!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??