Mar 12, 2007, 8:32 AM

Брачна сага 

  Poetry
596 0 7
Какво ни заслепява, та не смогваме
да се погледнем във очите!
Какви проблеми си изровваме
за да си черним дните!

Защо се лутаме от лакомия
да се доказваме?
И как не помним, че сме ние,
и ние равни сме!

Какви безумни цели сме загонили
та се препъваме!
Зачеркнахме наивните си спомени,
и не, не струваме!

Загубихме се в хаос от безумия
и се забравихме!
И погледи нелепи, неразумни
си отправяме!

Но нишка здрава вплела ни е,
свързва ни!
И в тази непонятна олелия
сме обвързани!


© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??