Jun 12, 2010, 8:59 AM

Братовчедка съм на Оня 

  Poetry
492 0 1

 

 

           Здравей!

         Такава не ме знаеш -

         смених си кожата и вече съм студена,

         също като Нея, братовчедката на Оня.

         С кръв косата сплетох в шарка камуфлажна,

         от гърбава билкарка взех отрова -

         платих със ритъма задъхан на сърцето си,

         езика раздвоих и по роднински Му се моля

         да бъда пощадена, да ме спаси

         от този земен ад, със твойто име кръстен,

         а в отплата - с онзи дъх последен

         да грабне най-лекото съкровище от мен

         и там, във Пъкъла, на кръст да ме разпъва.

 

        

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??