В живота всеки се нуждай
от братската ръка, която
винаги се отзовава и помощ
мигом дава.
Бъди като стареца мъдър
и живей за хората, раздавай
от себе си, живей!
Не смей да се отказваш,
не смей,защото живота
един е за всички нас
и важно е да сме задружни,
като едно в света!
Любов едничка и надежда мъничка
му трябва на човека.
© Светла Сивкова All rights reserved.