В тъмнина живее ни народът,
пълно е със срам и страдание,
но не всичко обхваща октоподът,
пет момичета с ум и със знание
показаха, че може да победи духът,
че с чест и воля можем да успеем,
трябва всеки да върви по такъв път,
сал тъй всички истински ще живеем!
© Георги All rights reserved.
Федерацията, която успя да издейства участието, не е лицензирана. Създадена е съвсем наскоро. Момичетата, за да имат знанията и уменията да спечелят европейска титла, с години са израствали. Финансирани са по различни начини", заяви той."
Може, но на каква цена? Да се гордеем ли, да се срамуваме ли...