Jan 20, 2013, 8:30 PM

Букет от детелини ще прегърна 

  Poetry » Other
582 0 2

Ще си отдъхна от изминалото време -

побутва ме понякога по раменете.

Сега заспало е и мълчаливо дреме,

в косите си отмерва часовете.

 

Букет от детелини ще прегърна,

в зеления им цвят ще се обвия,

дори в една от тях ще се превърна.

От щастието им ревниво ще отпия.

 

Ще се усмихвам сред росата сутрин

и с четири листа ще затанцувам.

Ще заблести в очите ми окъпаната утрин

и с времето отминало ще се сбогувам.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??