Jan 15, 2009, 8:37 AM

Буквар 

  Poetry » Other
488 0 3
Съдбата опетнена изживей,
с илюзия очите си препълвай,
за прошка не копней
и сутрин без пелин не тръгвай.
В завивки от измама се събуждай,
в кафето слагай отчаяние.
Преглъщай своята жестокост,
обидите от страх целувай
и знай: Лъжата е предание! -
Животът се роди от истина,
а гордостта те прати във изгнание.
Сълза от обич те изчисти.
Бълнуваш под луната в покаяние,
събаряш пъклени диреци
и молиш за любящото страдание,
съставило Буквара за Човеци.

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??