May 2, 2010, 8:40 PM

Бумеранг 

  Poetry
646 0 3

Има право на поща -

обични думи по струните

на вятъра отшелник.

В минутите, когато го уцелват,

връхчетата на жадните ù коси

са антени за бумеранга на мълчанието.

 

Научи се да го чете.

 

© Дана Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??