Jul 3, 2008, 10:03 AM

Бургаско цвете 

  Poetry » Love
833 0 17
 

 

        Хубава си - колкото морето.

        И много повече дори.

        Ти, усмихнато бургаско цвете,

        на красота ухаеш, в красота цъфтиш.

        Цъфтиш, разпръсквайки усмивки,

        Усмивки - малки слънчица.

        Ах, устните ти! - две калинки,

        света изпълват с чудеса.

 

        Ти правиш всичко несравнимо.

        Във радост всичко да блести.

        Красавице със дъх на капучино,

        и млечно-шоколадови очи:

        Усмихвай се! Прави живота!

        Усмихнат, като тебе го прави!

        Пали света със младия си огън,

        Със дръзката си обич го пали!

 

 

        И нека в цялото това горене

        искра да хвръкне и към мене.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??